Over ons

Ontdek de ultieme bescherming voor jouw tent of doek met de revolutionaire schoonmaak- en impregneermiddelen van ROKIMI! Of je nu een fervent kampeerder bent of fanatiek watersporter en  wilt genieten van buitenactiviteiten, onze producten zorgen ervoor dat je tent en doek in topconditie blijven, ongeacht de weersomstandigheden.

ROKIMI heeft speciaal ontwikkelde formules die doordringen tot in de vezels van je tent of doek, waardoor ze grondig worden gereinigd en beschermd tegen vuil, vlekken en vocht. Onze Heavy Duty Cleaner verwijdert moeiteloos modder, grasvlekken en andere hardnekkige verontreinigingen, waardoor je tent er weer als nieuw uitziet. Met de Hood & Tent Shampoo verwijdert u eenvoudig lichtere vervuiling zoals (lichte) groene aanslag en bereidt u tevens uw doek voor op betere hechting van de Hood & Tent Protection.

Daarnaast biedt ROKIMI geavanceerde impregneermiddelen die een waterafstotende barrière creëren en je tent of doek beschermen tegen regen, UV-stralen en schimmelgroei. Je kunt met een gerust hart genieten van je buitenavonturen, terwijl je tent of doek bestand is tegen de elementen en langer meegaat.

Onze ROKIMI schoonmaak- en impregneermiddelen zijn eenvoudig in gebruik en geschikt voor verschillende soorten tenten en doeken, zoals canvas, polyester en nylon. Vertrouw op ROKIMI om je buitenuitrusting te beschermen en te laten schitteren!

Investeer in de duurzaamheid en levensduur van je tent of doek met ROKIMI. Ontdek vandaag nog de ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties van onze schoonmaak- en impregneermiddelen.